Jucătorii Naționalei la întâlnirea cu suporterii. Vezi poze exclusive din noul vestiar al stadionului Zimbru

foto: fmf.md
Ne civilizăm și noi câte un pic, iar întâlnirea de azi, în premieră, a fanilor cu jucătorii Naționalei la un antrenament deschis, înaintea dublei cu Serbia și Irlanda este un pas mare în promovarea fotbalului. Păcat doar că responsabilii de la federație nu au făcut destulă publicitate evenimentului, pentru că sunt sigur că la o astfel de întâlnire ar fi venit mii, nu sute de fani. Când mai ai ocazia să faci poze cu un Epureanu, cu un Gațcan - jucători de talie europeană, nu exagerez, chiar dacă rezultatele Naționalei noastre deocamdată sunt foarte proaste. Încă o dată, un mare plus pentru FMF că a organizat așa ceva și un mare minus că nu a mediatizat evenimentul decât pe pagina de facebook.  
(Mai multe poze vezi pe saitul FMF)





Tot azi am fost la stadionul Zimbru ca să fac poze cu vestiarele renovate, așa cum am promis. Calitatea pozelor este proastă pentru că le-am făcut cu telefonul.






Așadar, joi, 6 octombrie, ne întâlnim la stadion să susținem Naționala Moldovei în meciul cu Serbia. Adversara noastră a ratat ultimul turneu final și probabil că va face tot posibilul să se revanșeze în fața propriilor suporteri. Numai că și băieții noștri au cam rămas datori în ultimii ani, mai ales că avem o echipă cu experiență, dar cel mai important - capabilă să obțină un rezultat bun. 

Sunt sigur că, cu puțin noroc și cu susținerea frenetică a spectatorilor din tribune putem bate Serbia. Această generație este obligată să rămână în istorie cel puțin cu o victorie în fața unei echipe de top. Hai, Moldova!

Moldova - Serbia
joi, 6 octombrie, Stadionul Zimbru
ora 21.45

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune